Ons team

Je kunt het niet alleen.

B&L Notarissen. Notariskantoor voor Bergen en Langedijk

Mr. Maarten Langereis

Notaris

Mr. Drs. Helma Bokhorst

kandidaat-notaris in de maatschap

werkt sinds 1 juli 2005 als kandidaat-notaris in Langedijk. Zij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam (Nederlands recht, Internationaal recht en Notarieel recht) en werkte ondermeer als bedrijfsjuriste en als rechtsbijstandjuriste. Inmiddels heeft zij het zeer naar haar zin in het notariaat. Zij heeft vergaande kennis op het gebied van estate planning, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden en nalatenschappen, ook waar het de fiscale gebieden betreft. Vanaf 1 januari 2015 is zij tezamen met Michel van Reeuwijk eigenaar van het notariskantoor. Zij doet haar werk met passie en is zeer betrokken bij de zaken die zij doet. In 2009 slaagde zij cum laude voor de notariële beroepsopleiding en in januari 2012 slaagde zij cum laude voor de opleiding Estate Planning van de Grotius Academie. Zij is lid van de EPN, de vereniging van Estate Planners in het Notariaat. Op woensdag heeft Helma de vaste waarneming en passeert dan de akten. In haar vrije tijd is Helma druk met haar hondje en familie. Zij bezoekt zeer graag musea. Verder sport, leest en reist zij graag.

Mr. Anne van Kalken

kandidaat-notaris

Werkt vanaf 2010 als kandidaat-notaris in Langedijk, nadat zij eerder ruime ervaring opdeed in Wormerveer, Egmond en Heiloo. Anne studeerde Notarieel recht en Nederlands recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Binnen kantoor coördineert Anne de registergoederen-praktijk. Ook is zij bevoegd om akten te passeren bij afwezigheid van de notaris. Buiten haar werk als kandidaat-notaris heeft Anne inmiddels jarenlange ervaring als vrijwilliger in het bestuur van verenigingen en (goede doelen) stichtingen in de regio. In haar vrije tijd is zij voorts zeer regelmatig met paard en/of hond te vinden in de prachtige duinen en bossen van Bergen.

Marian Post

Notarieel medewerkster

werkt sinds 2001 in het notariaat en deed daarvoor ruime ervaring op bij een grote bank. Binnen kantoor is zij ondersteunend op alle gebieden maar haar grootste kennis ligt op het gebied van de ondernemingspraktijk. In haar vrije tijd is zij als vrijwilligster (o.a. penningmeester) actief voor de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem. Ze fietst en wandelt graag, zowel dichtbij huis als op vakantie. Ooit zal zij als concertpianiste furore maken op de grote podia, maar nu even niet.

Cees van Iwaarden

registergoedklerk

Cees versterkt vanaf september 2013 als registergoedklerk het kantoor. Hij werkt al vanaf 1988 in het notariaat en was eerder werkzaam op notariskantoren in Nieuwe Niedorp. Cees is werkzaam in de onroerend goed praktijk en op het familierecht. Cees gaat voor de zwarte band in karate-jitsu.

Tamara van Zijl

notarieel medewerkster

Werkt sinds november 2009 als secretaresse in het notariaat. Daarvoor jarenlang op een groot makelaarskantoor gewerkt. In haar vrije tijd is ze dol op lekker eten, naar de film gaan en skiën.”

Janneke Kunst

Notarieel medewerkster

Vanaf 1976 ben ik full-time werkzaam in het Notariaat, de eerste 20 jaar in het Amsterdamse op het gebied van Familierecht en de laatste (bijna) 20 jaar in Bergen in de registergoedpraktijk. Enthousiast en echt blij word ik van mijn hond, psychologie en filosofie interesseren me in hoge mate en sociaal gezien ben ik actief ten behoeve van het welzijn van mijn medemens.

Annemieke Konijnenberg

notarieel medewerkster

werkt sinds 1992 in het notariaat, waarvan eerst 4 jaar in Olst, provincie Overijssel, en is sinds 1997 verbonden aan het kantoor te Bergen. Binnen kantoor is zij ondersteunend op alle gebieden, hoofdzakelijk de ondernemingspraktijk en registergoedpraktijk. Annemiek houdt van het ‘landelijke leven’; dit uit zich in tuinieren en (h)eerlijk koken. Ook is ze verliefd op Italië waar ze vaak door rondzwerft. Sporten beoefend ze door te fietsen, te wandelen en te skiën, en ze geniet met volle teugen van een stevige pot handbal.

Tineke Uleman

notarieel medewerkster

Heeft een aantal jaren als secretaresse gewerkt bij verschillende bedrijven en instanties. Werkt sinds 2016 als ondersteuner in het notariaat in Broek op Langedijk, met name op het gebied van familierecht en registergoed. Zij heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van counseling en coaching. Heeft een aantal jaren workshops gegeven op creatief gebied. En om het “zittend” bestaan op kantoor te compenseren doet zij aan hardlopen, yoga en salsadansen.

Janet Groenewold

notarieel medewerkster
TOP