Notaris Bergen Langedijk

Notaris in Bergen en Dijk en Waard

DESKUNDIG ADVIES

Tegen een eerlijke prijs

Wij weten wat u tekent

U toch ook?

B&L Notarissen Notariskantoor Bergen Langedijk

Persoonlijk maatwerk

BenL Notarissen Helma Bokhorst en Maarten Langereis Notaris Bergen en Langedijk

Bron van kennis

U moet naar de notaris? U mag naar B&L Notarissen.

PREV
NEXT

B&L NOTARISSEN: PERSOONLIJK & REGIONAAL ADVIES VOOR CONSUMENT & ONDERNEMER

Ontstaan uit Van Reeuwijk & Bokhorst Notariaat en notaris Langereis

Ondernemen; daar komen heel wat zaken bij kijken. B&L Notarissen adviseren u bij het opstarten van uw onderneming en begeleiden u zorgvuldig daarbij. Maar ook een aandelenoverdracht, een bedrijfsfusie of een juridische fusie wordt deskundig geregeld. Een bedrijfsoverdracht kunnen wij voor u begeleiden.

Door de ruime schenkingsvrijstellingen is estate planning heel actueel. Estate planning is een fiscaal vriendelijke manier om vermogen van ouder naar kind over te dragen. B&L Notarissen heeft twee estate planners die u kunnen adviseren over schenkingen, bedrijfs- en woningoverdracht.

Een huis kopen, verkopen of een hypotheek afsluiten, het zijn in een mensenleven veelal grote financiële stappen. Indien u overweegt een woning te kopen of te verkopen, is het verstandig zo snel mogelijk contact op te nemen met B&L Notarissen.

Samenwonen of trouwen? Het is slim om zaken vast te laten leggen. Sinds 1 januari 2018 is de wet voor gehuwden en geregistreerde partners gewijzigd. Er is geen algehele gemeenschap van goederen meer voor de nieuwe huwelijken. Huwelijksvoorwaarden zijn nog belangrijker geworden dan voorheen.

Wanneer een levenstestament? Voor het geval iemand niet meer in staat is om zijn of haar financiële zaken te beheren. Je wijst je partner of (een van) je kinderen aan. Je kan dit ook uit handen geven aan een derde. Denk ook aan medische wensen. Leg dit vast zolang je wilsbekwaam bent.

Met een testament regelt u waar uw nalatenschap terecht komt. Ook kunt u veel erfbelasting besparen. Bent u gehuwd dan is het belastingvrije testament wellicht voor u geschikt. Ook een flexibel combinatietestament of juist een tweetrapstestament kan geschikt zijn. B&L Notarissen geven u graag een duidelijk en goed advies.

Vacatures

Wij hebben momenteel geen vacatures voor ons notariskantoor

BenL Notarissen in Bergen. Notariskantoor Bergen

B&L Notarissen Bergen

BeL Notarissen Langedijk. NOtariskantoor Langedijk Heerhugowaard Alkmaar

B&L Notarissen Dijk en Waard

TOP