Ons team

Je kunt het niet alleen.

mr. H.M. (Maarten) Langereis

Notaris

Maarten Langereis is vanaf 13 december 2012 notaris in Bergen (N.H.). Geboren in Amsterdam, daar notarieel recht gestudeerd aan de UVA en na afstuderen vanaf 1986 als kandidaat notaris werkzaam geweest in Haarlem en Aalsmeer, bij elkaar zo’n elf jaar in de algemene praktijk. In 1998 de werkplek verplaatst naar Obdam en vanaf 2001 in Heerhugowaard. Daar vooral in het ondernemingsrecht bezig geweest. Ondertussen ook naar deze regio verhuisd. In 2012 eerst waarnemer van het vacante kantoor van notaris Res in Bergen (N.H.) en op 13 december van dat jaar beëdigd als notaris. In die periode ook cursussen estate planning en specialist bedrijfsovername gevolgd. Het notariskantoor in Bergen (N.H.) is sinds 1956 aan de Breelaan gevestigd en bewaart de akten van de notarissen mr. J. Munting, mr. F.J. Brons en mr. A.G.H.M. Res. Woont sinds 2014 in Bergen (N.H.). Naast ‘notaris zijn’ ook zitting in het bestuur van enkele stichtingen en verenigingen.

mr. drs. W.M. (Helma) Bokhorst

Notaris

Helma Bokhorst is vanaf 7 december 2017 notaris in Langedijk. Zij werkt vanaf 2005 als kandidaat-notaris in Langedijk. Zij is geboren in Amsterdam, opgegroeid in Ilpendam en reeds lange tijd woont zij in deze regio. Zij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam (Nederlands recht, Internationaal recht en Notarieel recht) en werkte onder meer als bedrijfsjuriste. Haar specialiteit is een duidelijke uitleg en grote betrokkenheid. Zij heeft vergaande kennis met name op het gebied van estate planning, bedrijfsoverdrachten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden en nalatenschappen, ook waar het de fiscale gebieden betreft. Zij doet haar werk met passie en is zeer betrokken bij de zaken die zij doet. Zij is cum laude geslaagd voor de notariële beroepsopleiding en cum laude geslaagd voor de opleiding Estate Planning van de Grotius Academie. Zij is reeds lang gehuwd met Peter Eecen en heeft twee kinderen Christina en Robert. Zij is lid van de EPN, de vereniging van Estate Planners in het Notariaat. In haar vrije tijd bezoekt zij zeer graag musea. Verder sport, leest en reist zij graag.

mr. Anne van Kalken

Beëdigd kandidaat-notaris

Werkt vanaf 2010 als kandidaat-notaris in Langedijk, nadat zij eerder ruime ervaring opdeed in Wormerveer, Egmond en Heiloo. Anne studeerde Notarieel recht en Nederlands recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Binnen kantoor coördineert Anne de registergoederen-praktijk. Ook is zij bevoegd om akten te passeren bij afwezigheid van de notaris. Buiten haar werk als kandidaat-notaris heeft Anne inmiddels jarenlange ervaring als vrijwilliger in het bestuur van verenigingen en (goede doelen) stichtingen in de regio. In haar vrije tijd is zij voorts zeer regelmatig met paard en/of hond te vinden in de prachtige duinen en bossen van Bergen.

mr. Annemieke Leenstra

Beëdigd kandidaat notaris

Annemieke heeft ons team versterkt per 1 januari 2018. Annemieke is een zeer ervaren kandidaat notaris en estate planner. Zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag in Bergen en op donderdag en vrijdag in Langedijk.

Cees van Iwaarden

registergoedklerk

Cees versterkt vanaf september 2013 als registergoedklerk het kantoor. Hij werkt al vanaf 1988 in het notariaat en was eerder werkzaam op notariskantoren in Nieuwe Niedorp. Cees is werkzaam in de onroerend goed praktijk en op het familierecht. Cees gaat voor de zwarte band in karate-jitsu.

Janneke Kunst

Notarieel medewerkster

Vanaf 1976 ben ik full-time werkzaam in het Notariaat, de eerste 20 jaar in het Amsterdamse op het gebied van Familierecht en de laatste (bijna) 20 jaar in Bergen in de registergoedpraktijk. Enthousiast en echt blij word ik van mijn hond, psychologie en filosofie interesseren me in hoge mate en sociaal gezien ben ik actief ten behoeve van het welzijn van mijn medemens.

Annemieke Konijnenberg

notarieel medewerkster

werkt sinds 1992 in het notariaat, waarvan eerst 4 jaar in Olst, provincie Overijssel, en is sinds 1997 verbonden aan het kantoor te Bergen. Binnen kantoor is zij ondersteunend op alle gebieden, hoofdzakelijk de ondernemingspraktijk en registergoedpraktijk. Annemiek houdt van het ‘landelijke leven’; dit uit zich in tuinieren en (h)eerlijk koken. Ook is ze verliefd op Italië waar ze vaak door rondzwerft. Sporten beoefend ze door te fietsen, te wandelen en te skiën, en ze geniet met volle teugen van een stevige pot handbal.

Marian Post

Notarieel medewerkster

werkt sinds 2001 in het notariaat en deed daarvoor ruime ervaring op bij een grote bank. Binnen kantoor is zij ondersteunend op alle gebieden maar haar grootste kennis ligt op het gebied van de ondernemingspraktijk. In haar vrije tijd is zij als vrijwilligster (o.a. penningmeester) actief voor de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem. Ze fietst en wandelt graag, zowel dichtbij huis als op vakantie. Ooit zal zij als concertpianiste furore maken op de grote podia, maar nu even niet.

Tineke Uleman

notarieel medewerkster

Heeft een aantal jaren als secretaresse gewerkt bij verschillende bedrijven en instanties. Werkt sinds 2016 als ondersteuner in het notariaat in Broek op Langedijk, met name op het gebied van familierecht en registergoed. Zij heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van counseling en coaching. Heeft een aantal jaren workshops gegeven op creatief gebied. En om het “zittend” bestaan op kantoor te compenseren doet zij aan hardlopen, yoga en salsadansen.

Tamara van Zijl

Notarieel medewerkster

Werkt sinds november 2009 als secretaresse in het notariaat. Daarvoor jarenlang op een groot makelaarskantoor gewerkt. In haar vrije tijd is ze dol op lekker eten, naar de film gaan en skiën.”

Angelika Plak

notarieel medewerkster

Angelika werkt sinds november 2018 bij B&L Notarissen en is de assistente van de notaris te Langedijk op het gebied van het familierecht en ondernemingsrecht. Zij is heel ervaren op dit gebied.

Amy Leeflang

notarieel medewerkster

Amy is op ons kantoor begonnen als stagiaire en werkt inmiddels enige jaren bij ons. Zij combineert haar notariële werk met haar studie HBO Rechten aan de HvA.

TOP