Ons team

Je kunt het niet alleen.

mr. H.M. (Maarten) Langereis

Notaris

Maarten Langereis is vanaf 13 december 2012 notaris in Bergen (N.H.). Geboren in Amsterdam, daar notarieel recht gestudeerd aan de UVA en na afstuderen vanaf 1986 als kandidaat notaris werkzaam geweest in Haarlem en Aalsmeer, bij elkaar zo’n elf jaar in de algemene praktijk. In 1998 de werkplek verplaatst naar Obdam en vanaf 2001 in Heerhugowaard. Daar vooral in het ondernemingsrecht bezig geweest. Ondertussen ook naar deze regio verhuisd. In 2012 eerst waarnemer van het vacante kantoor van notaris Res in Bergen (N.H.) en op 13 december van dat jaar beëdigd als notaris. In die periode ook cursussen estate planning en specialist bedrijfsovername gevolgd. Het notariskantoor in Bergen (N.H.) is sinds 1956 aan de Breelaan gevestigd en bewaart de akten van de notarissen mr. J. Munting, mr. F.J. Brons en mr. A.G.H.M. Res. Woont sinds 2014 in Bergen (N.H.). Naast ‘notaris zijn’ ook zitting in het bestuur van enkele stichtingen en verenigingen.

mr. drs. W.M. (Helma) Bokhorst

Notaris

Helma Bokhorst is vanaf 7 december 2017 notaris in Langedijk. Zij werkt vanaf 2005 als kandidaat-notaris in Langedijk. Zij is geboren in Amsterdam, opgegroeid in Ilpendam en reeds lange tijd woont zij in deze regio. Zij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam (Nederlands recht, Internationaal recht en Notarieel recht) en werkte onder meer als bedrijfsjuriste. Haar specialiteit is een duidelijke uitleg en grote betrokkenheid. Zij heeft vergaande kennis met name op het gebied van estate planning, bedrijfsoverdrachten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden en nalatenschappen, ook waar het de fiscale gebieden betreft. Zij doet haar werk met passie en is zeer betrokken bij de zaken die zij doet. Zij is cum laude geslaagd voor de notariële beroepsopleiding en cum laude geslaagd voor de opleiding Estate Planning van de Grotius Academie. Zij is reeds lang gehuwd met Peter Eecen en heeft twee kinderen Christina en Robert. Zij is lid van de EPN, de vereniging van Estate Planners in het Notariaat. In haar vrije tijd bezoekt zij zeer graag musea. Verder sport, leest en reist zij graag.

mr. Annemieke Leenstra

Beëdigd kandidaat notaris

Annemieke heeft ons team versterkt per 1 januari 2018. Annemieke is een zeer ervaren kandidaat notaris en estate planner. Zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag in Bergen en op donderdag en vrijdag in Langedijk.

Angelika Plak

notarieel medewerkster

Angelika werkt sinds november 2018 bij B&L Notarissen en is de assistente van de notaris te Langedijk op het gebied van het familierecht en ondernemingsrecht. Zij is heel ervaren op dit gebied.

Tamara van Zijl

Notarieel medewerkster

Werkt sinds november 2009 als secretaresse in het notariaat. Daarvoor jarenlang op een groot makelaarskantoor gewerkt. In haar vrije tijd is ze dol op lekker eten, naar de film gaan en skiën.”

Miranda Kaandorp

Notarieel medewerkster

Conny van Nimwegen

Gerie Brouwer

Denise Oostdam

Linda Sobirai

Silvana Bianchin

Annemarie Sins

Ivanka Bouman

Floor Kuipers

Jeanette Bosma

TOP